En af de længste nedkørsler i de østlige alper

Norden - løbet

En ægte udfordring for vintersportsentusiaster!

Igen i år finder det spektakulære løb på nordsiden af Schlossalm sted i Gastein. Ruten fra Hohe Scharte til dalstationen Schlossalm anses for at være en af de længste nedkørsler i de østlige alper. Det "vilde løb" i Super-G-stil tilbagelægger 1440 højdemeter. Det kræver enorm styrke og udholdenhed i lårene at blive tiljublet af fansene på målstregen ved Weitmoserin efter omkring 6 minutter.

Norden - erobre eller juble

I år er det ikke kun skiløbere, der kan prøve kræfter; endnu en gang opfordres alle snowboardere til at demonstrere deres færdigheder.. Kravene for at deltage i løbet er enkle: Alle over 18 år, der har to ski eller et snowboard, og hvis lår er glade for at blive straffet, er velkomne! Alle deltagere kan forvente et topevent med et godt rammeprogram. Antallet af startere er begrænset til 300 deltagere.

Mere information følger...

For alle deltagere og fans

Indtryk 2024

For alle dem, der ikke kunne opleve ski- og snowboardspektaklet live, eller som bare gerne vil skabe smukke minder fra deres vinterferie i Gastein.

Download de bedste billeder fra begivenheden her:

Vil du gerne deltage i dette tempofyldte løb og bevise din form, eller er du ikke helt overbevist om dine lårs styrke endnu? Uanset hvad er opholdet i Gastein helt sikkert en vinder.